Sådan bliver din bacon Sprød
Bacon kan steges på 3 måder, i ovn eller microovn og på panden.
Vi anbefaler at du steger bacon på panden, men skal det være nemt kan ovn og microovn bruges.
Bacon på panden
Lidt olie på en pande. Olien øger temperaturen og giver et sprødt stykke bacon.
Når den er godt varm, lægges bacon på.
Steg bacon til det er gyldent og sprødt.
Læg de stegte Baconskiver på et stykke køkkenrulle eller kaffefilter.
Bacon i ovnen
Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir.
Steg ca. 10-15 min. i en 200° varm ovn.
Hold øje med din bacon, da bare 1 minut for meget giver en lidt brændt bacon.
Læg de stegte Baconskiver på et stykke køkkenrulle eller kaffefilter.
Bacon i mikroovnen
Læg 4-5 baconskiver enkeltvis mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem ved fuld effekt i mikroovnen 3-5 min.
Det er enkelt og nemt. Det giver et næsten lige så sprødt Bacon som på pande.
MEN PAS På – Bacon kan nemt få for meget i microovnen.
Sprød Bacon er rigtig godt i mange salater.